آرایشی زیبایی بهداشتی

آرایشی زیبایی بهداشتی

آرایشی زیبایی بهداشتی

آرایشی زیبایی بهداشتی

طرز تهیه یتیمچه با سیب زمینی,کدو و بادمجان

جمعه, ۲۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۵۳ ب.ظ

طرز تهیه یتیمچه با سیب زمینی,طرز تهیه یتیمچه,طرز تهیه یتیمچه شیرازی,طرز پخت یتیمچه,دستور پخت یتیمچه,طرز تهیه یتیمچه,طرز تهیه یتیمچه شیرازی,غذای یتیمچه,طرز تهیه یتیمچه با گوشت و بدون گوشی,طرز تهیه یتیمچه کدو

طرز تهیه یتیمچه با سیب زمینی,کدو و بادمجان

یتیمچه,طرز تهیه یتیمچه,طرز تهیه یتیمچه با سیب زمینی

با یک طرز تهیه غذاهای ایرانی و دستور پخت غذاهای فانتزی از بخش آموزش آشپزی خدمت شما کاربران گرامی هستیم. حالا چرا یتیمچه به این دلیل که این غذا یتیم است چرا ؟ خ چون گوشت ندارد ...

اگر فرصت کافی برای پختن غذا ندارید و مابلید در کمترین زمان یک خوراک خوشمزه و گیاهی تهیه کنید به شما خوراک یتیمچه را پیشنهاد می کند.مواد لازم برای تهیه این غذا در دسترس بوده و بدون نیاز به مهارت خاصی و براحتی تهیه میشود.

کباب تابه ای,طرز تهیه کباب تابه ای,کباب تابه ای,طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه

مواد لازم برای تهیه یتیمچه

سیب زمینی بزرگ 2 عدد

کدو 3 عدد متوسط

بادمجان 1 عدد متوسط

گوجه فرنگی 2 عدد متوسط

پباز 1 عدد بزرگ

نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه یتیمچه

برای تهیه خوراک یتیمچه کار ساده ای پیش رو دارید,ابتدا  تمام مواد لازم را بصورت حلقه ای ببرید.

قابلمه مناسبی بردارید و مواد لازم را به ترتیب از کف قابلمه روی هم بچینید.ابتدا سیب زمینی ها سپس کدو و بادمجانو در آخر پیاز و گوجه های حلقه شده را در قابلمه قرار دهید.به اندازه ای که آب روی تمام مواد را بگیرد در قابلمه آب بریزید,

نمک و فلفل و زرد چوبه را در همبن ابتدای کار به غذا بیافزایید و آن را روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید.در قابلمه را بسته و اجازه دهید مواد به آرامی و با حرارت متوسط پخته و نرم شوند.

سیب زمینی به خوراک شما لعاب میدهد و گوجه فرنگی ها رنگ خوبی به غذای شما خواهد داد.

در حین پخت اصلا مواد درون قابلمه را هم نزنید چون له میشوند.وقتی خوراک شما آماده است که آب آن غلیظ شده ولعاب دار باشد و تمام مواد نرم و پخته شوند.یتیمچه را به همراه نان و لیموی تازه نوش جان کنید.

پیتزا,طرز تهیه پیتزا,پیتزا مخلوط

منابع تکمیلی یتیمچه؟!

هر بادمجانی را در یتیمچه نریزید
یتیمچه یکی از غذاهای ارزان قیمت، سیرکننده و خوشمزه است که خوردن آن در تابستان و به خصوص برای افطار توصیه می‌شود. البته بهتر است آن را برای بچه‌های تازه به غذا افتاده و یا 2 تا 3 سال سرو نکنید زیرا بادمجان و گوجه‌فرنگی این غذا عامل ایجاد حساسیت هستند اما برای هرچه خوش‌طعم‌تر تهیه کردن آن،

بهتر است چند نکته را مدنظر داشته باشید

1. از آنجا که جزو اصلی این غذا بادمجان است، تلخ بودن آن باعث خواهد شد غذا به کل بدطعم شود و کسی نتواند آن را بخورد بنابراین قبل از ریختن بادمجان‌ها در غذا، به ظاهرشان دقت کنید که کاملاً مشکی براق باشند و لکه‌ای سبز روی آن‌ها دیده نشود. وقتی بادمجان‌ها را برش می‌زنید، نباید پر دانه باشند زیرا چنین بادمجان‌هایی به احتمال زیاد تلخ خواهند بود.

2. برای اطمینان بیشتر از تلخ نبودن، تکه‌ای از بادمجان خام را که هنوز در غذایتان نریخته‌اید، بجوید. در صورت تلخ نبودن می‌توانید با خیال راحت آن را در غذا بریزید.

به نظر می‌رسد بهترین همراه این غذا ماست موسیر و سبزی خوردن است. به این ترتیب، هم ارزش تغذیه‌ای وعده‌تان افزایش می‌یابد و هم گروه‌های مختلف غذایی

را در یک وعده دریافت خواهید کرد
3. برای اینکه کره مصرفی در این غذا نسوزد، بهتر است ابتدا سبزی‌هایی مانند پیاز و گوجه‌فرنگی را در تابه بریزید و بعد از گرم شدنشان، کره را به این مخلوط اضافه کنید.

4. به نظر می‌رسد بهترین همراه این غذا ماست موسیر و سبزی خوردن است. به این ترتیب، هم ارزش تغذیه‌ای وعده‌تان افزایش می‌یابد و هم گروه‌های مختلف غذایی را در یک وعده دریافت خواهید کرد.

5. بهترین نوشیدنی همراه یتیمچه به دلیل آنکه این غذا عطر و طعم خاصی دارد، آب معمولی یا نهایتاً یک لیوان شربت آب‌لیمو البته با کمترین مقدار شکر است.

یتیمچه شما کجایی است؟
یتیمچه یکی از غذاهایی است که در هر شهری به روشی خاص تهیه می‌شود. در نوع شیرازی، در یتیمچه به جای بادمجان، کدوسبز می‌ریزند و آذری‌ها آن را با لوبیا و عدس می‌پزند و در برخی از دستورهای پخت یتیمچه، سیب‌زمینی نیز یکی از مواد اصلی تشکیل‌دهنده این غذاست، اما این دستور پخت یتیمچه کاشانی است. مردم این شهر به جای کره در این غذا «دورده» می‌ریزند. دورده، ترکیب روغنی و به رنگ قهوه‌ای است که در اثر آب کردن حجم زیادی از کره در ته ظرف تشکیل می‌شود و به نظر بسیاری از مصرف‌کنندگان از خود کره خوشمزه‌تر است. البته کنار این غذا سبزی خوردن و نان سنگک هم توصیه می‌شود. در واقع یتیمچه یک غذای پرفیبر است بنابراین کسانی که باید کالری محدودی دریافت کنند، می‌توانند آن را در برنامه غذایی هفتگی‌شان بگنجانند.

اگر یبوست دارید
خوردن یتیمچه با مقدار زیادی سبزی خوردن به شما توصیه می‌شود تا فیبر بیشتری دریافت کنید و شدت یبوستتان کاهش یابد. در ضمن، می‌توانید به جای کره در این غذا روغن زیتون بریزید. البته برای سرخ کردن نباید از روغن زیتون استفاده کنید بلکه می‌توانید برای پخت آن را به کار برید.

اگر اضافه وزن دارید
بهتر است روغن مصرفیتان را به حداقل برسانید زیرا آنچه میزان کالری دریافتی را افزایش می‌دهد، فقط کره است. در غیر این صورت مخلوط سبزی‌ها هم حجم معده را پر می‌کند و هم انرژی نسبتاً محدودی دارد. بهتر است این غذا را با نان برشته و نازک میل کنید.

اگر فشارخون دارید
نمک این غذا را کاهش دهید و در آن کمی سیر و سیب‌زمینی تازه بریزید زیرا سیر فشارخون را کاهش می‌دهد و سیب‌زمینی به دلیل پتاسیم فراوان و سدیم بسیار کم برای مبتلایان به فشارخون بالا توصیه می‌شود. البته خوردن این غذا همراه آب مرکبات می‌تواند به تنظیم فشارخونتان بیشتر کمک کرد

خواص بادمجان 

 آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.اگر بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با سرکه خمیر کنند و به زگیل بمالند زگیل کنده خواهد شد.

از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین در استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید که نیم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگیرید و بعد بمقدر نصف این مقدر آب به آن شکر قهوه ای اضافه کنید آنرا هم بزنید و بنوشید.

طرز تهیه یتیمچه با سیب زمینی,کدو و بادمجان

منبع:فال حافظ
  • mytools mytools

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی