طرز تهیه سالاد سزار با دستور مخصوص سس سالاد سزار
طرز تهیه سالاد سزار با دستور مخصوص سس سالاد سزار
سالاد سزار یک سالاد پرطرفدار است با دستور پخت سالاد سزار و همچنین طرز تهیه سس سالاد سزار با آشپزی کدتولز همراه باشید.
نان تست یا باگت:¤: یک پیمانه
روغن زیتون:¤: یک پیمانه
آب لیمو:¤: ترش تازه یک پیمانه
کاهو ها باید تازه باشن. بعد از شستن، برای این سالاد اونهارو با دست تکه تکه کنیم.
سعی کنین تکه هاش زیاد کوچک نباشه. نان تست یا باگت رو با چاقوی تیز به تکه های مکعبی خرد میکنیم
و مقداری روغن زیتون رو با قلمو روی نان ها میمالیم و اونهارو در سینی فر میچینیم و میذاریم تا به مدت پنج تا ده دقیقه سوخاری بشه.
برای اینکار میتونید از توستر یا مایکرو ویو و یا ختی از ماهیتابه هم استفاده کنین.
فقط ماهیتابه باید نچسب باشه. برای سرو کاهو ها و نان سوخاری شده رو مخلوط میکنیم
و سس رو به اون اضافه میکنیم و لیمو رو روی سالاد میچکونیم
تخم مرغ :¤: 2 عدد
پنیر پارمسان
سرکه سفید :¤: نصف استکان
سیر :¤: دو حبه
روغن زیتون :¤: یک استکان
نمک و فلفل سیاه :¤: به مقدار لازم
اما بریم سراغ آموزش آشپزی سس سالاد سزار
برای سس سالاد سزار باید تخم مرغها رو به مدت دو دقیقه در آب جوش آبپز کنیم و یا به صورت بن ماری به مدت دو دقیقه بپزیمش (تخم مرغ اصلا نباید ببنده).
در کاسه ای با همزن تخم مرغها و روغن زیتون و سیر که از قبل له کردیم را میزنیم و پنیر رو اضافه میکنیم و به مدت سه تا چهار دقیقه میزنیم. کمی که رنگش تغییر کرد و به سفیدی رفت،
سرکه و ادویه رو اضافه میکنیم و به مدت دو تا سه دقیقه میزنیم تا به شکل سس مایونز در بیاد. این سس حداقل به مدت یک ساعت باید در یخچال بمونه.
در این سس از آبلیمو هم میشه به جای سرکه استفاده کرد. ولی در دستور اصلیش سرکه هست.
طرز تهیه سالاد سزار با دستور مخصوص سس سالاد سزار
- ۹۶/۰۹/۱۰