طرز تهیه موساکا تصویری با سیب زمینی و بادمجان غذای یونانی
طرز تهیه موساکا با سیب زمینی, طرز تهیه موساکا بادمجان,غذای یونانی موساکا,طرز تهیه موساکا,طرز تهیه موساکا تصویری , دستور پخت موساکا,طرز تهیه موساکا بادمجان,طرز تهیه موساکا بادمجان,طرز تهیه موساکا با ماکروفر,موساکا بدون فر,تزیین موساکا,موساکا شف طیبه,موساکا هانی شف,موساکا با مرغ,موساکا بادمجان,غذای موساکا,تهیه موساکا,غذای یونانی
طرز تهیه موساکا تصویری با سیب زمینی و بادمجان غذای یونانی
موساکا به انگلیسی Moussaka طرز تهیه موساکا با سیب زمینی یک غذای یونانی بسیار خوشمزه از بخش آشپزی
سیب زمینی :¤: 500 گرم
فلفل دلمه ای :¤: 2 عدد
پنیر پیتزا :¤: 2 پیمانه
بادمجان :¤: 6 عدد
گوشت چرخ کرده :¤: نیم کیلو
رب گوجه فرنگی :¤: 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :¤: به میزان لازم
سس سفید :¤: 1/5 پیمانه
طرز تهیه موساکا
برای تهیه موساکا بادمجان و سیب زمینی یونانی، ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و حلقه کرده و سرخ کنید
سپس بادمجان ها را پوست کنده و حلقه کرده و کمی سرخ کنید
حال گوشت چرخ کرده را با فلفل دلمه ای خرد شده سرخ کنید و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید.
کف ظرف پیرکس را چرب کرده و سس سفید ریخته و بمالید.
سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده را کف ظرف چیده روی آنها نمک بپاشید بعد روی آنها را با بادمجان حلقه شده وسرخ شده بپوشانید.
گوشت با فلفل دلمه ای سرخ شده را روی بادمجان ها ریخته سپس سس سفید روی موساکا ریخته و در آخر پنیر پیتزا رنده شده روی سس سفید بپاشید.
فر را از قبل روشن کرده و موساکا را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار د هید.
از مایکروفر هم می توانید استفاده کنید.
برای تهیه سس سفید، 1/5 لیوان شیر را با 1 قاشق سوپخوری آرد سفید مخلوط کرده روی حرارت کم مرتب هم بزنید تا غلیظ شود بعد یک قاشق کره اضافه کرده و از روی شعله بر دارید.
طرز تهیه موساکا تصویری با سیب زمینی و بادمجان غذای یونانی
برچسب ها:
- ۹۶/۰۸/۲۹