آرایشی زیبایی بهداشتی

آرایشی زیبایی بهداشتی

آرایشی زیبایی بهداشتی

آرایشی زیبایی بهداشتی

طرز تهیه حریره بادام با نکات دستور پخت حریره بادام

حریره بادام,طرز تهیه حریره بادام,خواص حریره بادام

آشپزی امروز دستور پخت طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد و کودکان است.با ما باشید با طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد که یک غذای ویژه و خوب برای نوزادان و کودکان زیر یکسال است.

مواد لازم برای حریره بادام
آرد برنج ¤ یک قاشق مرباخوری
شکر ¤ نصف قاشق مرباخوری
شیر ¤ نصف لیوان
بادام ¤ ۵ عدد

 طرز تهیه حریره بادام
ابتدا بادام ها را یک ساعت در آب جوش خیس کرده و با قرار دادن لحظه ای در آب سرد شوک داده و سپس پوست آن را گرفته و پودر کنید. پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده و داخل شیر (جوشیده سرد) بریزید و روی حرارت ملایم آن را هم بزنید تا به قوام بیفتد.

طرز تهیه سوپ شیر

روش دوم دستور پخت حریره بادام:

 طرز تهیه حریره بادام

مواد لازم برای حریره بادام برای نوزاد
بادام ¤ 4 عدد
آرد برنج ¤ 1 ق مربا خوری
شیر پاستوریزه ¤ یک استکان = حدود 60 میلی لیتر
روغن مایع ¤ 1 ق چای خوری بهتر است روغن زیتون باشد
شکر ¤ 1 ق چای خوری
آب ¤ نصف استکان = حدود 30 میلی لیتر

طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد
ابزار وبلاگ > آشپزی > حریره بادام::بادام ها را به مدت 3-4 ساعت در آب گرم خیسانده و سپس پوست بکنید و آن ها را رنده کرده، به طوری که پودری کاملا یک دستی بدست آید.

شیر را در یک ظرف کوچک که بهتر است از جنس لعابی باشد ریخته و آرد برنج را در آن حل کرده و با پشت قاشق نرم کنید و ظرف را روی شعله ملایم گاز قرار دهید.

سپس آب و شکر را با سایر مواد مخلوط کرده و در حالی که آن را به طور مرتب به هم می زنید، به مدت حدود 20 دقیقه بپزد تا قوامی مانند ماست پیدا کند.
در دو سه دقیقه آخر پخت، روغن زیتون را با سایر مواد مخلوط کنید.

اضافه کردن روغن باعث افزایش کالری غذا و در نتیجه کمک به رشد شیرخوار می شود از آن جا که روغن نباید در معرض حرارت زیاد قرار گیرد توصیه می شود که در اواخر پخت به غذا اضافه شود.

سمنو,طرز تهیه سمنو,طرز تهیه سمنو خانگی

 نکات و خواص حریره بادام

با رعایت بهداشتی می توان قبل از مصرف، مقدار اضافی حریره را در ظرف در بسته تا دو روز در یخچال نگه داری کرد.
همانند فرنی، بهتر است حریره را به جای شیر پاستوریزه، با آب پخت و در پایان شیر مادر به آن اضافه کرد.

خواص حریره بادام برای نوزادان / کودکان و بزرگسالان

تنها یک قاشق حریره بادام در یک وعده از غذاهای کمکی به نوزادان می‌دهیم تا او را با طعم و مزه حریره بادام آشنا کنیم. با این کار میزان و تعداد دفعات را تا پایان هفته به یک قاشق در هر وعده می‌رسانیم.

جغور بغور,دستور پخت جغور بغور خوشمزه,طرز تهیه جغور بغور

حالا چرا اصلا حریره بادام؟

بادام برای آنکه اکثر املاح و ویتامین‌های مورد نیاز نوزاد را تامین می‌کند. با این دو مسیر یعنی دادن یک هفته فرنی آرد برنج و یک هفته حریره بادام حالا به هفته سوم از ماه هفتم نوزاد می‌رسیم که دستورات غذایی بعدی برای نوزاد سوپ است.

طرز تهیه حریره بادام با نکات دستور پخت حریره بادام

 
  • mytools mytools

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی