خورش کرفس با سبزی خشک,طرز تهیه خورش کرفس با رب,راز خوشمزگی خورشت کرفس,طرز تهیه خورش کرفس با سبزی خشک,خورشت کرفس خوشمزه,خورشت کرفس مجلسی,طرز تهیه خورش کرفس با سبزی قورمه,طرز تهیه خورش کرفس با گوشت,خورش کرفس با لوبیا قرمز,ادویه خورش کرفس,طرز تهیه خورش کرفس بدون گوشت,خورش کرفس با لوبیا چیتی,طرز تهیه خورش کرفس با مرغ,طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا,طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه,راز خوشمزه شدن خورشت کرفس,طرز تهیه خورش کرفس مطبخ خاله خانم,خورش کرفس با سبزی قورمه,خورش کرفس با آلو,خورشت کرفس خانم گل آور,خورشت کرفس رزا منتظمی,خورش کرفس با گوشت,خورشت کرفس سامان گلریز,خورش کرفس خوشمزه,خورش کرفس گیاهی,خورش کرفس در بارداری,راز و رمز خورش کرفس,طرز تهیه خوشمزه ترین خورش کرفس,طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه,خورش کرفس ساناز و سانیا,خورش کرفس با لپه,طرز تهیه خورش کرفس مجلسی,خورش کرفس با لوبیا چشم بلبلی,خورش کرفس با نعنا جعفری,خورش کرفس بدون سبزی,طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی با گوشت چرخ کرده,خورش کرفس بدون گوشت,عکس خورشت کرفس,خورش کرفس مطبخ خاله خانم,خورش کرفس خوشمزه,خورش کرفس با مرغ,خورشت کرفس با لوبیا,خورشت کرفس خانم گل آور,خورش کرفس با مرغ,خورش کرفس مطبخ رویا,رازهای خوشمزه شدن خورشت کرفس,ترکیب سبزی خورش کرفس,تلخی خورشت کرفس,مقدار سبزی کرفس,نسبت سبزی کرفس,خورش کرفس بدون نعنا جعفری,مرغ و کرفس,طرز تهیه خورش کرفس با مرغ تصویری,بهترین غذا با کرفس,آموزش خورشت کرفس با مرغ,دستور خورش کرفس با مرغ,خورش کرفس با مرغ خوشمزه
طرز تهیه خورش کرفس با رب و سبزی خشک با راز خوشمزگی خورشت کرفس مجلسی خوشمزه
در دستور پخت خورشت کرفس می توانید به جای استفاده از گوشت از مرغ نیز استفاده کنید
خورش کرفس به دلیل چربی سوزی بالا بسیار محبوب و پر طرفدار است تا حدی که می تواند با قورمه سبزی نیز رقابت کند.
با آموزش آشپزی طرز تهیه خورش کرفس با کد تولز همراه باشید
ابتدا کرفس ها را خوب بشوئیدِ بعد از آن به اندازه های دلخواه و یک اندازه خرد کنید. برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.
پیازها را ریز خرد کنید. سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گوشت خورشتی را خرد کنید و به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجهفرنگی و کرفسهای خرد شده را اضافه کنید سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.
در اواسط پخت گوشت لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید.
پس از پختن گوشت میتوانید سبزیهای سرخ شده را اضافه کنید.
با حرارت ملایم 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد ؛ پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
1_چنانچه در اندازه گیری سبزی ها مشکل دارید به این صورت عمل کنید : مقدار برگ کرفس ( ریز خرد شده ) 5 قاشق غذاخوری ، مقدار نعنا ( ریز خرد شده ) 1 قاشق غذاخوری و جعفری ( ریز خرد شده ) نیز 4 قاشق غذاخوری میباشد.
1_میتوانید بجای لیموعمانی از 3 قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید. اگر نعنا و جعفری ندارید میتوانید به همان مقدار از برگ کرفس استفاده کنید. در صورت تمایل بجای گوشت قرمز ( گاو و گوسفند ) میتوانید از گوشت سفید ( مرغ و بوقلمون ) هم استفاده کنید.